CANITRAIL WEEKEND MULLERTHAL

Elk jaar organiseren we één of meerdere canitrail weekenden in de schitterende omgeving van Mullerthal in Luxemburg.  Ook dit en begin volgend jaar zetten we deze B-running traditie voort.  Het canitrail weekend is een 3 daags evenement waarbij we op vrijdag richting Mullerthal vetrekken.  Vanuit Zeeland een rit van iets meer dan 4 uur.  Onze verblijfplaats is het Trail-Inn Hotel in Berdorf waar we gedurende twee nachten op basis van half pension zullen verblijven.  Na aankomst hebben we even een moment om te relaxen voordat we na het nuttigen van een pasta maaltijd in de avonduren beginnen met onze eerste trail, een nachttrail van circa 5 km. U kunt deze canitrail uiteraard ook overslaan.

Op zaterdag na het ontbijt kunt u kiezen uit een canitrail van verschillende afstanden of ervoor kiezen om gewoon te relaxen in de schitterende omgeving.  Twijfelt u over de afstand en zwaarte van de trails, informeer dan bij Birgit of Bastian wat voor u de beste keuze is.  Zij komen al jaren in het gebied en kunnen goed beoordelen welke trail het beste bij u past.

Voordat we op zondag terug naar huis rijden lopen we nog een mooie trail waaruit u kunt kiezen voor een canitrail van 7 of 16 kilometer.

Wanneer :
Het volgende canitrail weekend is gepland op 12,13 & 14 november 2021

Kosten
De prijs voor het trailrun weekend in november bedraagt 245 euro per persoon op basis van 2 personen op één kamer.
Per hond (maximaal 2 honden per persoon) geldt een toeslag van 10 euro per hond per dag. Dit is inclusief een pasta maaltijd op vrijdagavond, een driegangen diner op zaterdagavond en een uitgebreide lunch op zondagmiddag.  Drankjes en overige versnaperingen zijn niet inbegrepen.


Vervoer
De reis onderneemt u op eigen gelegenheid en voor eigen kosten

Verblijf
Trail-Inn Hotel te Berdorf.  www.trail-inn.lu

Aanmelden
het aantal deelnemers is helaas beperkt en we hanteren hierbij "wie het eerst komt, het eerst maalt"


CANI 6

CANI 4

CANI 3

AANMELDING CANITRAIL WEEKEND

Persoonlijke gegevens.

Gegevens deelnemer 2

Gegevens deelnemer 3

 

Bijzonderheden (zoals vegetarisch, allergieen etc)