• B-Running activiteiten

  B-running organiseert regelmatig activiteiten en meerdaagse kleinschalige evenementen in binnen- en buitenland. Hieronder een kleine greep uit de vaste activiteiten die we het hele jaar door organiseren.  Voor de overige activiteiten/evenementen kunt u regelmatig deze website raadplegen.  U kunt zich uiteraard ook inschrijven voor de B-running nieuwsbrief zodat we u automatisch op de hoogte brengen van onze extra activiteiten en/of evenementen.

 • Start to trailrun

  Houdt u van hardlopen en bent u graag in de natuur?  Dan is trailrunnen wellicht iets voor u. Niet op verharde wegen maar over smalle bos- en/of wandelpaden. Qua techniek net iets anders dan hardlopen op verharde wegen. Speciaal voor mensen die interesse hebben in trailrunnen organiseert B-Running "start to trailrun" clinics. In 5 weken tijd leren wij u de basisbeginselen van het trailrunnen.

  Wanneer : We starten binnenkort weer met een nieuwe cursus.  Houdt deze website in de gaten of schrijf u vrijblijvend in.
  Kosten : € 55,00

 • Start to run met je hond

  Heeft u een hond en wilt u graag leren hardlopen met uw huisdier dan is deze training van 4 weken wellicht iets voor u.  Canicross, zoals hardlopen met de hond wordt genoemd, wordt elk jaar populairder en voegt een extra dimensie toe aan het hardlopen. 

  Als team met je hond op pad en wellicht ook aan wedstrijden meedoen. 

  Na het volgen van deze training kunt u aansluiten bij de canicross hardloop groep.  De training met de canicross hardloop groep vindt elke vrijdag ochtend om 09.00 uur plaats. De locatie is wisselend op de Grevelingendam of Westerschouwen.  Meer informatie volgt.

  Wanneer : We starten binnenkort weer met een nieuwe cursus.  Houdt deze website in de gaten of schrijf u vrijblijvend in.
  Kosten : € 55,00

 • Steppen met je hond

  steppenHeb je altijd al eens willen proberen te steppen met je hond. Of wil kijken of je naast canicrossen evt wedstrijden gaan steppen met je hond. Volg dan deze introductie van 1 uur voor slechts € 55,00

  Dit is inclusief het gebruik van de step.

  Wil je meerdere trainingen volgens dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

   

 • Advanced canicross training.

  Je loopt al hard met je hond, canicross of canitrail maar je wilt meer snelheid. Kortom je wilt je beter voorbereiden op een Canicrosswedstrijd.
  Tijdens deze trainingen leggen we het accent op techniek en snelheid en leren we je hond correct te het starten met “line out” en het jagen op zijn voorganger en deze correct te passeren.

  Het zijn 3 trainingen van +/- 60 minuten.
  Trainings lokatie(s) Westerschouwen, Schelphoek, Grevelingendam Bruinisse.

  Wanneer :

  • Woensdag 19, 26 mei en 9 juni om 19:30 uur. Nog 1 plaats beschikbaar
  • Vrijdag 21, 28 mei en 11 juni om 19:00 uur. Nog 1 plaats beschikbaar
  • Vrijdag 21, 28 mei en 11 juni om 20:30 uur. VOL

  Kosten : € 55,00

 • Hardlopen in een groep

  Elke dinsdag ochtend om 09.00 uur organiseren wij een hardloop training van circa 1 1/2 uur.  De locatie varieert.  De training bestaat uit: loopscholing, techniekoefeningen, intervaltraining en kracht/circuittraining. Elk niveau is welkom. Vindt u het ook leuk om samen met andere mensen hard te lopen en uw techniek te verbeteren, meldt u zich dan aan.

  Wanneer : Elke dinsdagochtend 09.00
  Kosten : € 65,00 voor een tien lopen kaart

 • Loopanalyse

  Loopt u al regelmatig maar heeft u het gevoel dat u er niet alles uithaalt, dan is een loopanalyse wellicht iets voor u.  Tijdens de analyse kijken (en filmen) we uw huidige looptechniek.  Gedurende en na afloop van de analyse krijgt u een advies en weet u hoe u uw looptechniek kunt verbeteren en waar uw verbeterpunten liggen.

  Wanneer : Gehele jaar op afspraak
  Kosten : € 60,00

 • Loop- en krachtanalyse

  Als aanvulling op de loopanalyse kunt u ook een krachtanalyse laten uitvoeren. Deze analyse bestaat uit 13 tests en duurt circa één uur. 

  Wanneer : Gehele jaar op afspraak
  Kosten : € 75,00

 • Personal training.

  Wilt u intensief begeleid worden dan is een personal trainer wellicht iets voor u.  We gaan samen aan de slag en zorgen dat uw techniek en conditie verbeteren.  Wilt u voor een specifiek doel trainen - bijvoorbeeld een marathon - dan maken we samen een plan / schema en zorgen we dat u goed voorbereid aan de start staat.

  Wanneer : Gehele jaar op afspraak
  Kosten : Op aanvraag


Inschrijven
Hieronder kunt u zich direct inschrijven voor één of meerdere activiteiten die wij organiseren. Hebt u echter nog vragen over onze activeiten dan verzoeken wij u het contact formulier te gebruiken.  Uw vraag wordt zo snel mogelijk beantwoordt.