Skip to main content

Trainingen, activiteiten & evenementen

Bekijk hieronder wat we je allemaal aan kunnen bieden.

Canicross & Steppen

Altijd al willen lopen of steppen met je hond, lees er meer over op deze pagina.

Over ons & Contact

Wil je weten wie wij zijn en wat we voor je kunnen betekenen.

OVER ONS

Wij zijn Bastian en Birgit en samen met onze twee honden BiBa en Buff zijn wij B-running. Bastian is canicross- en loopinstructeur en personal looptrainer. Daarnaast is hij chefkok bij Lunchboerderij de Molenberg. Binnenkort kan je hem daar ook als fitnessinstructeur aan het werk zien. Birgit is personaltrainer, hersteltrainer en loop- en krachtinstructeur voor B-running. Verder is ze 4 dagen werkzaam als manueel- en fysiotherapeut bij De Fyzieo in Laco, Zierikzee. We zijn dol op trailrunning, het liefst in de bergen met- of zonder honden. Beide nemen we deel aan veel canicrosswedstrijden in Nederland en Belgie, waarbij Bastian ook nog op zijn step door het bos raced.

Samen met onze camper trekken we er geregeld op uit om zoveel mogelijk mooie plekjes binnen Europa te ontdekken.

Op de foto links staat BiBa (Birgit/Bastian), ze is een ESD (europese slede hond) van juni 2018.

Ze is een lieve, intelligente sterke dame met een eigenwijs karakter. Ze is dol op crossen door de bossen en het liefst voor de step. Daarnaast is spelen met haar paarse frisbee en rennen met Buff over de dijken van Zonnemaire volgens haar een prima tijdbesteding.

Op de foto rechts staat Buff, hij is een ESD van juli 2020.

Hij is een lieve, sterke kleine grote man die van neuriën houdt. Ook hij is dol op het crossen door de bossen maar aan de step moet hij nog een beetje wennen. Hij is dol op het strand en op hazen. Thuis ligt hij het liefst onder een dekentje. Maar het aller aller meest houdt hij van BiBa.

We vinden het erg leuk dat je de weg naar onze website hebt gevonden.  Heb je echter vragen laat het ons dan via onderstaand contact formulier weten. We zullen je zo snel mogelijk antwoorden.

 

AANHEF

POWERED BY