Skip to main content

Trainingen, activiteiten & evenementen

Bekijk hieronder wat we je allemaal aan kunnen bieden.

Canicross & Steppen

Altijd al willen lopen of steppen met je hond, lees er meer over op deze pagina.

Over ons & Contact

Wil je weten wie wij zijn en wat we voor je kunnen betekenen.

Het lijkt vaak zo dat iedereen kan hardlopen, je gaat de deur uit en zet de ene voet voor de andere, dat is alles. Toch is het om echt goed te leren hardlopen belangrijk om naar je techniek te kijken. Hiermee kun je veel blessures voorkomen. Een goede techniek zorgt er voor dat je gemakkelijker en sneller gaat lopen.

B-running biedt verschillende trainingen aan.  Van groepstrainingen tot personal trainingen.  Ook kun je eerst een loop analyse uitvoeren al dan niet in combinatie met een kracht analyse.

PERSONAL TRAINING

Wil je intensief begeleid worden dan is een personal trainer wellicht iets voor je.  We gaan samen aan de slag en zorgen dat je techniek en conditie verbeteren.  Wil je voor een specifiek doel trainen - bijvoorbeeld een marathon - dan maken we samen een plan / schema en zorgen we dat je goed voorbereid aan de start staat.

Wanneer : Gehele jaar op afspraak
Kosten : Op aanvraag

Aanmelden voor een personal training ?
Vul dan het inschrijfformulier in.

 

 

LOOPANALYSE

Loop je al regelmatig maar heb je het gevoel dat je er niet alles uithaalt, dan is een loopanalyse wellicht iets voor jouw.  Tijdens de analyse kijken (en filmen) we je huidige looptechniek.  Gedurende en na afloop van de analyse krijg je een advies en weet je hoe jij jouw looptechniek kunt verbeteren en waarjouw verbeterpunten liggen.

Wanneer : Gehele jaar op afspraak
Kosten : € 60,00

Aanmelden voor een loop analyse ?
Vul dan het inschrijfformulier in.

LOOP & KRACHT ANALYSE

Als aanvulling op de loopanalyse kun je ook een krachtanalyse laten uitvoeren. Deze analyse bestaat uit 13 tests en duurt circa één uur. 

Wanneer : Gehele jaar op afspraak
Kosten : € 75,00

Aanmelden voor een loop & kracht analyse ?
Vul dan het inschrijfformulier in.

HARDLOPEN IN EEN GROEP

Elke dinsdag ochtend om 09.00 uur organiseren wij een hardloop training van circa 1 1/2 uur.  De locatie varieert.  De training bestaat uit: loopscholing, techniekoefeningen, intervaltraining en kracht/circuittraining. Elk niveau is welkom. Vind je het ook leuk om samen met andere mensen hard te lopen en jouw techniek te verbeteren, meld je dan aan.

Wanneer : Elke dinsdagochtend 09.00
Kosten : € 70,00 voor een tien lopen kaart

Aanmelden voor een hardlopen in een groep ?
Vul dan het inschrijfformulier in.

 

POWERED BY